När träningen gör sitt ♡

Hej hej hallå lördagsvänner! Jag kände direkt av ett annat mående när jag vaknade imorse. Hela kroppen kändes lättare, kanske för att jag fick både prata och skriva av mig igår. Det är som att jag lämnar de jobbiga känslorna utanför kroppen så fort de yttras högt.

Idag är det födelsedagsfest! Jag har precis kommit hem från gymmet där jag körde ett intensivt och snabbt benpass. Jag velade ett tag om jag skulle prioritera ett träningspass idag men så insåg jag snabbt att det är ju just idag jag faktiskt ska träna – för att slappna av, skingra tankarna och få ny energi inför kvällen. Vilket var precis det jag fick! Heja träning, naturlig medicin.

Nu måste jag hoppa in i duschen innan jag springer iväg på olika ärenden på stan. Ville bara säga hej och puss och trevlig lördag på er! Imorgon fyller jag ÅR!♡

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.