När tiden står stilla och allt man behöver är två bästa vänner

gulbaern-3 guldbaren-4 guldbaren-5Igår runt lunchtid hörde Amanda av sig och frågade mig och Tessan om vi var sugna på att ta ett glas vin på stan och snacka tjejsnack. Vi båda nappade direkt – lär vara första gången alla kan ses spontant en lördagkväll, haha! Vi sågs på Guldbaren i Nobis Hotell och började med en varsin fördrink.

guldbaren-therese nobis-guld-2 guldbaren-7Tanken var att bara ta en drink och snacka lite… Men vi hade så JÄKLA trevligt och alla var verkligen i sitt esse! Vi hade hur mycket som helst att prata om och skratten avlöste varandra. Tid och rum existerade typ inte. Det var bara vi :))) Låter så kär i dessa tjejer, men ja, jag är nog det. guldbaren-amanda guldbaren-6Det är en så härlig tid att befinna sig i just nu. Det händer så mycket hela tiden. Varje år framöver kommer att vara fulla av överraskningar och stora händelser, är det inte spännande?

Jag var klädd i kostymbyxor från Filippa K och en pyjamasskjorta från Gina Tricot samt klackar:

guldbaren-9 guldbaren-11 guldbaren-12När vi hade suttit i Guldbaren i ett par timmar ville vi gå vidare så vi tog en snabb vända på Riche men kände inte riktigt att klientelet var vårt :))) Så vi gick till Obaren istället och beställde in en flaska.

sturehof-6 sturehof-5 sturehof-2 sturehof-4Timmarna bara passerade och vid midnatt sa vi alla besviket att klockan kunde väl ändå ha varit nio istället? Vi alla har planer idag så tanken var ju inte att köra en helkväll… Men ni vet när man har så JÄKLA trevligt, då vill man inte sluta. Det hade inte med alkoholen att göra utan vi hade bara ett snackmaraton utan dess like.

sturehof-1 sturehof-3 guldbaren-14Tillslut fick vi ändå säga adjö och tacka för en kväll som definitivt kommer vara en av årets bästa. <3 Köpte med mig en cheeseburgare hem och hoppade in i en taxi runt halv ett-tiden. Tack för den här kvällen <3 <3 <3 

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *