När man blir så uppspelt att man inte kan somna om

God morgon!

Jag vaknade för några timmar sedan när killens alarm gick igång. Hade tänkt sova några timmar till men kollade telefonen och såg att en tjej som jag är bekant med sedan många år (jag volontärarbetade på hockey-VM när hon jobbade där och vi har följt varandra i sociala medier ett tag) skrev ett superfint meddelande och undrade om vi skulle börja hänga eftersom vi verkar vara så lika. Kan det vara den ultimata komplimangen, att någon tycker man verkar snäll och härlig? Tror fasen det.

Imorse åkte Jocke till Sälen för att vara där och förbereda sig, träna och tävla inför Vasaloppet. Det första jag gjorde efter att ha kysst honom hej då var att städa upp i lägenheten. Inte så att den har varit smutsig, men det har legat så mycket saker på fel plats i hela lägenheten. Egentligen är det mest mina saker som har legat överallt. Det blir ju så när man flyttar in hos någon, den personen har såklart redan optimerat förvaringen utefter sina behov och det finns inte lika många utrymmen att lägga grejer i. Äsch, nu låter det som att det är ett enormt problem och det är det inte. Försöker bara skylla mitt slarv på något annat. ;)

Har massor av blogginlägg att skriva idag som jag tror ni kommer att tycka om! Bland annat om bloggeventet igår, de medföljande goodiebagsen, mina skönhetsfavoriter, en lista och några till… Så kika in om några timmar igen så lovar jag uppdatering! KRAM!

3 söndagspuppies pga sötaste någonsin <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.