När jag bestämde mig för en spontanare till Rom och se CL-semifinalen

Hallå! Ikväll är det första semifinalen i Champions League och jag är själv förvånad över hur taggad jag är. Jocke är på fotbollsträning så jag får dra på mig Romatröjan och heja i min ensamhet. Kanske lika bra, då kan jag skrika bäst jag vill, haha.

Igår fick jag en idé… Jag tänkte nämligen kidnappa Jocke och dra till Italien på tisdag och sedan åka hem på torsdag. Se Roma-Liverpool på onsdag kväll. Kan ni tänka er vilken GRYM resa det skulle vara, särskilt om Roma faktiskt går till final nästa vecka?!

Nackdelen var bara att det inte går några direktflyg från Arlanda dessa datum, bara från Skavsta. Ehm nja… För mig tar det emot när det inte är smidigt. Särskilt när det handlar om bara några få dagar.

Men, jag gav inte upp!

Kollade biljetter till matchen och funderade på hur jag skulle kunna ta med Jocke på ett smidigt sätt utan att avslöja något innan: typ fråga om han hade möjlighet att jobba hemifrån dessa dagar. Men sedan dra med honom till Arlanda och åka iväg. Jag menar, eftersom jag också hade behövt jobba så hade vi lika gärna kunna sitta på ett café i Rom och jobba och sedan se matchen, än att vara i Stockholm och se matchen på tv?

Men hela kalaset landade tyvärr på fem gånger så mycket som vår biljett till Spanien kostade. Hehe… Så där fick jag sätta stopp. Men någon gång blir det en riktigt spontan resa! Det lovar jag.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.