När företag skickar “krya på dig”-bud <3

Även idag jobbar jag hemifrån soffan. Jag känner mig något piggare än igår även om jag nyser och snorar ungefär lika mycket. Inte en trevlig kollega att ha på jobbet direkt. Trots att jag är förkyld är jag mer produktiv från soffan än på kontoret, har väl med att göra att jag sitter i total tystnad och bara skriver. På kontoret sitter vi i kontorslandskap och det är alltid någon som pratar, har musik på eller skriver i Slack (vårt kommunikationssystem = ständiga notiser). Jaja, finns för- och nackdelar med allt.

ICA hörde av sig och frågade om de fick skicka ett “Krya på dig!”-bud vilket jag såklart inte sa nej till! Så gulligt av företag och PR-byråer att ha lite koll, minns att t ex Go Green skickade ett liknande för ett par månader sedan. <3 <3

Ikväll blir det grönkålschips och iskall apelsin!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.