När det är dags att sälja ettan på Gärdet

I förrgår kväll satt jag och funderade på inredning hur länge som helst. Jag lekte med tanken på vad vi skulle kunna göra för förändringar i den här lägenheten.. Blev väldigt sugen på gammelrosa, mörkblått och mässing men det behöver jag inte ens diskutera med J för att förstå att han skulle säga blankt nej. Istället började jag fundera på hur jag skulle göra med min lägenhet på Gärdet, om jag skulle fixa till den innan försäljning och i så fall hur. Okej, nu är det VERKLIGEN inte dags att sälja den hehe MEN någon gång tänker jag ju ändå göra det. Jag vill ju helst inte att det ska ta för lång tid att piffa till den av olika anledningar. Dels måste jag avsluta kontraktet med min hyresgäst vilket innebär att jag inte får betalt för hyran vilket i sin tur innebär att jag ska betala dubbla hyror och en ränta + amortering på mitt lån. Så finns det möjlighet att göra processen så enkel som möjligt, typ en vecka, är det ju att föredra.

Jag tänker nog egentligen bara måla väggarna vitt på nytt och fräscha till vissa saker, men inte göra någon större renovering. Den kan mycket väl gå jämnt ut vid en försäljning och då har jag dessutom lagt ner både tid och energi på en renovering som inte gav något. Men att köpa hem och låna snygga saker som gör sig bra på bild och under en visning kommer jag definitivt att göra.

Det här finns i min inredningsmapp just nu…

 Ljusgråa väggar, begagnade skinnmöbler, gröna växter, högt i tak, vinkyl

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *