Några höjdpunkter under semestern

I år tog jag 2,5 veckor ledigt under sommaren men det känns faktiskt längre än så. Även om det, som alltid, känns för kort när det väl är slut. Hängde ni med där? Jag tror att tricket för att inte helt gå under när ledigheten är slut är att ha semester då och då under året, inte bara fem-sex veckor under sommaren. Då känns det lite lättare att återgå till vardagen när ledigheten är slut. Och givetvis att ha en tillfredsställande vardag som man trivs i, men det säger nog sig självt. :)

Hur som helst, dessa nästan tre hela veckor har varit så himla härliga. Jag har verkligen njutit!

Här är några höjdpunkter jag har sparat i minnesbanken:

♡ När jag, Jocke och Martin satt i bilen på väg från Alicantes flygplats till lägenheten i Torrevieja och vi åkte förbi en sjö med massor av flamingos! Så häftigt.

♡ Första gången jag tränade marklyft på jag vet inte hur länge. Ryggen höll och jag har kunnat köra mark flera gånger därefter.

♡ I helgen när jag åkte ut till Håbo Tibble Beach Open och såg Millis och tjejerna i mitt gamla lag försvara titeln som regerande mästare i damturneringen <3

♡ Första kvällen i Spanien när vi, lätt solkyssta, satt hela gänget och blev serverade färska jumboräkor och aioli i 30 grader varm kvällssol och jag kände sånt himla lugn och så mycket kärlek till så mycket.

♡ Några dagar innan Jocke & jag firade ett år satt jag med de polaroidbilder som jag hade beställt och som också visade olika minnen från vårt första år tillsammans. Såg hur mycket härligt vi hade gjort och kände en sådan tacksamhet över mannen jag träffat.

♡ Vår tomatplanta levde när vi kom hem! Hurra! Flera tomater har tillkommit men än så länge är alla gröna. Antar att den behöver ännu mer sol än Sverige har erbjudit. :(

♡ Idag hittade jag Manne Forssbergs blogg. Jag älskar den. Ärligt pappaliv med klarsynta reflektioner. Den får faktiskt ingå under semesterns höjdpunkter, är ju ändå några timmar kvar på ledigheten.

♡ Cykelkortet! Som jag har cyklat i sommar tack vare Citybikes-kortet.

♡ I huset i Spanien fanns en liten takterrass med inte mycket mer än två AC-fläktar och en kaklad utedusch. Perfekt om man ville sola utan resten av områdets gäster eller bara naken :)) Jocke och jag hängde där på ett tunt lakan en eftermiddag, i total hetta, och varvade Yatzyspel med att duscha så kallt det bara gick. Det var inget speciellt som sådant, men ändå så härligt att duscha naken utomhus och spela spel hehe.

Åh, nu kändes det istället lite jobbigt att ledigheten är över. Mest för att det är så härligt att vara “fri” och inte behöva tänka särskilt mycket. Men det finns såklart en hel del härligt som väntar runt hörnet med, bland annat min födelsedag. :) Och ska jag vara ärlig så har jag saknat vårt gym här hemma, träning ägnade jag mig inte riktigt åt under dessa veckor, hehe… Nu ska vi åka och storhandla, göra matlådor för veckan som kommer och ta hand om tvätten. Back to basics, med andra ord!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.