Myslunch med lilla Ilse och längtan efter jul

thowe-ilseI tisdags åt jag lunch med Sanna och hennes dotter Ilse på Vapiano. Sanna och jag jobbar ihop, hon är på ELLE Decoration och jag är innehållsproducent för flera av våra titlar. Trots att vi inte har känt varandra länge har jag verkligen fastnat för henne och jag får både rejält med energi och ett särskilt lugn av henne. Och det går ju inte att bli helt förälskad i hennes mini som är så himla SÖT! Ville hålla henne hela tiden, haha. Bebisgos är life ändå.

Imorgon är det äntligen dags… Den 23 december. Typ bättre än julafton. Sällan jag har räknat ner och längtat till en dag så mycket som årets julafton. Ska väl vara mina egna födelsedagar då, men annars är det få som tävlar om titeln. ; ) Ikväll ska Joakim och jag på dejt, ett perfekt sätt att välkomna julhelgen på.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.