Mysig start på dagen, nyårsafton 2.0 och singellyan

frukost-3

Har äntligen landat i soffan efter att ha flyttstädat lägenheten i två timmar, packat ner resterande saker och flyttat allt till Kungsholmen. Herregud så mycket mer det är än man tror! Trodde jag hade lärt mig från förra flytten men tydligen inte. :) Vi beställde take-away från Uber Eats och åt framför tv:n så fort vi kom hem och sedan tog jag tag i samtliga lådor och bara rev av skiten. Det var iofs inte så mycket och i princip allt smälter in eller kan enkelt läggas undan. Jag är ändå ganska duktig på att sortera och framförallt att slänga saker så det jag har kvar är sådant jag vill ha kvar. Skönt när man faktiskt går igenom allt…

Imorse träffade jag Millis och Kajsa utanför Haymarket bara för att se att de hade stängt för renovering. Vi gick en liten bit bort till Vetekatten istället och åt frukost där. Vi har inte setts på superlänge så vi hade massor att ta igen; nyårsafton, dejter, jobbstatus, samboliv och så vidare. Millis fick även sin påse med kläder som jag har haft i min lägenhet sedan i somras när hon sov hos mig då och då, snacka om att den där läggan var en rejäl singellya, haha!
frukost-1

Vi pratade om årets första dagar och hur livet kan vara rent ut sagt piss ibland. Så sa jag att vi skiter i januari och firar nyår om några veckor istället, DÅ börjar det nya året! Så när jag är tillbaka från Malaysia ska vi fira nyårsafton 2.0 med champagne, partyklädsel, god middag och nyårsmål. Peppa varandra och fira in det “nya” året :) Smart, va? frukost-2Bestämde även att vi ska ses över en frukost en gång varje månad. Vi ses ju oftare, men en frukost vi tre kan man lätt avvara en gång i månaden. Det är så sjukt mysigt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.