My beauty favorites

När jag skrev om mina smyckesfavoriter tänkte jag att jag även kan tipsa om mina favoriter i badrumshyllan. Jag testar ständigt nya produkter; jag köper i fysiska butiker, shoppar online om jag ser någon bloggare tipsa om en grym produkt eller får i pressbud till kontoret.

Dessa fem är mina favoriter just nu:

1. Gypsy Water från Byredo. Min favoritdoft all time! Den är så mjuk men ändå sensuell och förförisk. Den är dock svindyr, 1500 kronor för 100 ml, men det är den värd.

2. Organic Face Oil från Loelle. En ny favorit hos mig. En ansiktsolja som jag använder istället för ansiktskräm alternativt ihop med min ansiktskräm. Den återfuktar och känns inte alls fet som andra oljor kan göra. 499 kronor för 30 ml.

3. Heat Styling Protection från Björn Axén. Den här har jag använt ett tag. Eftersom jag har blekt hår och således sköra hårstrån är jag supernoga med att skydda mitt hår varje gång jag använder en hårfön eller locktång. Jag föredrar spray före crème eftersom en spray fördelar innehållet över hela håret. Använder den här både i blött och i torrt hår. Kostar cirka 200 kronor för 150 ml.

4. Self Tan Classic från St Tropez. Alla produkter från St Tropez är grymma men just denna har jag hemma just nu. Brännan från Malaysia rinner av illa kvickt så det är dags att jag börjar använda brun utan sol om jag inte vill bli blåblek till våren, hehe. Den här ger en äkta färg och jag brukar ha den i ansiktet, på halsen och i dekolletaget under natten för att vakna upp med en solkysst look. Kostar cirka 300 kronor för 240 ml.

5. Scalp Relief Oil Detox från Redken. Ett schampo som verkligen rengör på djupet. När jag har haft produkter i håret, t ex massor av torrschampo, brukar jag använda det här. Jag använder naglarna för att verkligen rengöra hårbotten och låter schampot vara kvar i någon minut. Det torkar ut ganska mycket så jag har det aldrig på längderna. Är superbra att använda innan silverschampo för att få silverschampot att verkligen “silverfiera” håret.

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.