Musiksnobberi, cocktails & BBQ

Igår hade vi några vänner över på spontan grill- och cocktailkväll! Jag hade fått ett pressbud till jobbet med ICAs grillnyheter så det passade bra och med det vi redan hade hemma blev det en ganska gedigen buffé, hehe. Bland annat fanns en kolsyrad lemonad med smak av grapefrukt i och den gjorde jag en välkomstdrink på ihop med Dragon Blood (likör), cointreau och tonic water. Vi satte oss på balkongen med jackor och filtar i ett par timmar och fyllde på glasen. Den där vårvärmen var inte här i helgen heller… Blev inte så många bilder då mitt originalobjektiv har gått sönder och det jag har nu är superinzoomat så det går inte att ta bilder utan att stå typ tre, fyra meter ifrån.

Vid halv nio tände vi grillen och sedan satte vi oss i köket och åt en grillbuffé på bl a lax, fläskkarré, korv och grönsaker.

*

Några timmar senare såg vi Robins bidrag i ESC och jublade i soffan. Låten är jag sedan länge trött på men det är något speciellt i att se någon representera Sverige utomlands, man blir ju väldigt patriotisk och stolt – håller ni med? : ) Vi såg inte hela tävlingen men lyssnade på Portugals vinnarbidrag i slutet och artistens vinnartal. Tycker låten var oerhört fin, kanske inte ESC-material men vad vet jag.

Däremot tyckte jag att han var otroligt pretentiös och snobbig i hans vinnartal där han kritiserade viss typ av musik vilket man ändå får tro att han sa som en känga mot typ 75 % av hans tävlingskonkurrenter. Är man så anti kommersiell musik ska man kanske inte ställa upp i världens största, mest kommersiella musiktäving. Nej, jag har otroligt svårt för människor som beter sig snobbigt, oavsett om det handlar om musik, yrke eller kläder. Låt människor få tycka om det dom vill!

Share:

1 kommentar

  1. Pingback: Veckolista #19

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.