Morsdag i förskott och en resa bokad!

HA! Gissa vem som tog över grillen idag? Jocke stod bredvid och hade abstinens, hahaha. Ändå så kul hur grillmanisk han har blivit sedan vi köpte en egen.

Idag var vi i Kungsängen och firade mamma i förskott på morsdag eftersom vi är i Göteborg på söndag. Hon är ju ändå mami! Vi åt grillmiddag på terrassen följt av glass & jordgubbar inomhus (blev så jäkla kyligt efter middagen!) och så diskuterade vi något himla kul!

Vi har nämligen pratat lite löst om att resa iväg hon, jag och Jeppe så vi gick igenom vart vi skulle vilja åka. Jag mailade min chef vid nio-tiden för att fråga om jag kunde ta två dagar ledigt i slutet av juni (tänkte att jag skulle få svar på måndag) och hon svarade direkt att det inte bör vara några problem. Eh, ett: hur grym chef som svarar så snabbt på mail en fredagkväll? Två: Nu har vi bokat en resa! Ska bli så himla mysigt att åka iväg med lillebrorsan och mamma. <3

Jag fick ingen bild på mami men däremot på de två J:na.♥ 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.