Mörkrädd och förkyld(…)

 Tjena gänget!
Sover hos pappa när de är bortresta men att sova själv i en stor villa är inte riktigt min grej… Tror alltid att jag är så modig men det slutar varje gång med att jag tänder alla lampor och reagerar på minsta ljud. 

I natt hade jag en kniv vid nattduksbordet och klev upp tre gånger innan jag lyckades somna. Hörde ljud jag inte kände igen, bl a låg musik som jag inbillade mig kom från undervåningen och någons mobilalarm… Usch! Var såklart ingen fara men jag är inte så kaxig under natten. (Ljudet kom utifrån.)
Fortsatt förkyld. Kallsvettas, hostar och har ont i kroppen. Ikväll kommer syrran förbi och så ska vi bara mysa i soffan… Slökolla tv, äta glass, bläddra i några tidningar jag tog med mig från jobbet och prata ikapp oss. <3

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.