Morgonpromenad i solen

God morgon! Huvudet mår mycket bättre idag. Sakta men säkert kände jag hur axlarna och skulderpartiet började mjukna upp igår vilket medförde att även huvudvärken och illamåendet började gå över. Måste ha varit Voltaren som var räddaren. Mina muskler var heeeelt ömma efteråt, som om jag hade styrketränat i flera timmar. Galet! Det är inte första gången det händer, hatar det. Tror direkt att jag har en hjärnblödning och behöver kräkas. Hemskt är det! Har en teori om varför jag helt plötsligt stelnade till i musklerna, ska försöka plita ner den i ett blogginlägg innan helgen.

Klev upp för några minuter sedan och ska snart bege mig ut på en solig morgonpromenad. Eftersom det har varit lite halvtaskigt väder har jag mest hängt på gymmet under morgonpassen men i vinter är det ju uteträningen jag kommer att sakna. Ljuset klockan 06:30 på morgonen… Det är ändå något visst. Så idag kombinerar jag det med en lättare promenad, har verkligen lärt mig att lyssna på kroppen nu och det är inte löpning jag behöver idag.

Och semestern närmar sig!! Jag går på tisdag, så jag har tre arbetsdagar kvar. Högst troligtvis åker jag och Jocke ner till Västkusten på onsdag morgon och stannar i ett par dagar. Precis som vi gjorde förra året. Vore mysigt att tillbringa vår ettårsdag på samma ställe som där vi blev tillsammans. :)

Tylösand 2016

Share:

2 Kommentarer

  1. Mormor
    07/14/2017 / 09:05

    Du har förmodligen ett reelt spänningshuvudvärk som bl a yttrar sig i stenhårda spända muskler i axlar och framförallt tinningen. Har själv haft det vissa tider under livet när det blev för mycket. Fick hjälp i en tränings- och avslappningsgrupp vid psyket vid Karlstad lasarett och gör vissa övningar fortfarande varje morgon.

  2. Mormor
    07/14/2017 / 10:09

    Har sysslat med mycket: Qigong, Taichi, meditation, legat på golvet och lyssnat på olika avslappningsband och till slut är det borta. Man lär sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.