Inspiration

Mode & trender 2019

I år säger vi hej då till smala glasögon, leopardprint och klumpiga skor. Istället bjuder vi in batik, nyanser i ljus sorbet och fjädrar. Tro det eller ej, men i kristallkulan sägs det även att nättröjan gör sin comeback.

Modetrender 2019: stora glasögon och batik.

Något som verkligen har seglat upp som ett starkt intresse hos mig är kläder och trender.

Det roliga är att varje vinter och vår vill jag upptäcka mig själv och min stil på nytt och inte sällan handlar jag hem plagg som jag senare under sommaren står som ett frågetecken inför och undrar hur jag tänkte nu. Jag ramlar nämligen ALLTID tillbaka i min klassiska, typiskt feminina stil någon gång i maj. Men fram tills dess vill jag nästan ”spöka ut mig”. Kul ju!

5 bilder jag tar efter i vår:

Slip-ins och over sized-jacka i samma färg, med en accessoar som sticker ut. Och frisyren på bild 2? ÄLSKAR. Undrar hur mycket volymspray som behövs…

Vit jeansjacka, vita jeans, runda örhängen och backslick. Gillar också den lyxiga looken i sammetskavaj och paljettväska. 
Alicia Vikanders mönstermatch ska jag också ta med mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *