Mitt matbord är här!

Åh, äntligen äntligen äntligen har jag ett matbord. Tror inte riktigt jag har förstått hur mycket jag har saknat ett. Jag har ju ätit mat på balkongen när det har varit fint väder vilket förvisso är rätt drömmigt. Annars har jag suttit på golvet med ryggen lutad mot sängen eller i sängen med ryggen lutad mot väggen. Och det finns förvisso en charm i det med, men ett matbord är ändå ett måste i en lägenhet.

Jesper hjälpte mig att hämta det, eller egentligen hämtade han det medan jag åkte runt i tunnelbanesystemet och svor över blåa linjen… Men nu är det på plats!

marmorbord 2

Ni får ursäkta klädhästen i bakgrunden. Just nu är i princip all möblering provisorisk. Och det finns inga stolar än heller… Men det kommer. Calma, calma!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.