Mitt liv kretsar kring jobb & matlådor just nu

thowe-bwHej vänner! Hur mår ni? Jag är så för-e-baskat trött. Måtte jag lyckas sova i natt. Efter jobbet körde jag ett styrkepass enligt mitt nya träningsschema – rygg och triceps + fler set och många reps. Jag är lite orolig för att jag ska känna av ländryggen imorgon men vi håller tummarna för att jag vaknar mjuk och smärtfri!

Mitt liv just nu kretsar kring mitt jobb och att göra matlådor/träna. Kommer hem sent, gör lådor, äter, packar inför morgondagen och sover (eller ja, “sover”). Och så fortsätter det. På ett sätt är det underbart, men jag hinner inte riktigt lägga ner tid på bloggen. Det kommer så småningom, bare with me :-)

Ska berätta mer ingående för er vad det är jag håller på med, men jag håller på det ett tag till. Roligare så ju!

Nu måste jag duscha… Har inte hunnit göra det efter kvällsträningen. Lagade mat, åt mat, fastnade i ett telefonsamtal, hängde tvätt och tog hand om disken. Men nu så: DUSCH och en tidning i sängen så kanske jag lyckas varva ner.

Kram och god natt!

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.