By Thowe

Mitt år i musik

Precis som i slutet av 2017 har Spotify släppt en funktion som gör det möjligt för användarna att se hur deras år har sett ut i musikväg. Hur kul som helst ju! Låt oss kika på mitt år. (Här kan du kika på ditt!)

Var tvungen att spela upp den här låten igen för att se vad det var för någe. Var ju ganska fet? Men minns den inte. Och tror inte den var en del av nyårsresan i Palma, så högst troligtvis var det på årets första träningspass som jag aktiverade Spotify för 2018.

Att Avicii blev min favoritartist – eller snarare mest spelade artist – förvånar mig inte alls. Lyssnade mycket på honom tidigare år med, men i år blev det av uppenbara skäl mer. </3

Men lyssnade visst på gamla godingar också.

Tropical House är ett givet kort så fort våren är på ingång och sedan fortsätter det över hela sommaren. Föga förvånande att jag har spelat den genren så mycket som jag har…

Jag ÄR ju Jungfru. Så kanske hittade hem?

Det här känns så… Jag vet inte, märkligt. De två första har jag på min träningslista och jag lyssnade förvisso på dem på gymmet väldigt ofta, men resterande låtar? Gyllene Tider liksom? Undrar om algoritmen snarare tittar på hur ofta man spelade låten under en viss tid samt hur många gånger man repeterade den. Då skulle det här stämma bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *