Mindre kostschema, mer förkylningsmat

Tredje dagen som förkyld och med hemmajobb. Fy så segt det är. Jag har fortfarande ingen feber (*peppar peppar*) men är en riktig liten nysbomb. Nyser flera gånger i timmen, snyter mig och hostar. Och jämrar mig framåt kvällarna, haha. Stackars min kille.

Nåväl, efter ett telefonmöte med redaktionen gick jag till läkaren där jag hade ett planerat besök. Tack gode gud för frikort säger jag bara. Tror jag har besökt någon form av läkare i snitt 1-2 gånger per månad det senaste året.

Ni vet ju att jag kör Sommarformen 2017, samma upplägg som förra året fast utan tävling? Det här är andra veckan och det är bara att konstatera: att vara sjuk samtidigt som man ska stå med matvåg och tänka makros är inte en bra kombination. Vill bara ha kylande glass, len soppa och massor av frukt. Så jag tänker att det får vara så tills jag är frisk och det är helt okej, det med.

Yellow Yoga-inspirerade smoothie på kokosmjölk, gurkmeja, vaniljpulver, kokosflarn, fryst mango, apelsin och citron samt toast med avokado <3 Om en månad åker vi till Rom, är så taggad på att se en ny stad!

Och nu… Måste jag gå tillbaka till artikelskrivandet efter min lilla lunchrast. :))

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.