Skönhetsfavorit #1: Mina skönhetsfavoriter just nu

beauty favsOvan är mina måste ha-produkter i badrumsskåpet just nu. I princip samtliga produkter är nya för mig, kul att det går att hitta nya favoriter trots att man är van vid sina gamla. : )

CC Cream från Neutrogena

En färgad dagkräm som jämnar ut och samtidigt tar hand om hyn (typ små finnar osv). Den här använder jag antingen över serum eller över hudkräm. Den återfuktar huden på egen hand men ibland vill jag tillföra lite extra. Den här använder jag dagligen!

Vaseline Intensive Care Spray

Den här produkten fick jag i ett pressbud för ett par veckor sedan och jag ÄLSKAR den. Den är en lotion med sprayfunktion så du slipper kleta runt en kräm på kroppen. Visserligen behöver du smörja in sprayen men det är inte alls lika kletigt som en vanlig, krämig lotion.

Läppglans från Catrice “AdREDaline Rush Lovers”

Jag blev tipsad av Kakan när hon var uppe hos oss och spelade in sin podd “Under huden” (länk!) och hon sa att det här var ett av de bästa. Och det är det! Det håller sjukt länge och ger en otroligt fin körsbärsröd färg.

Prep and Prime från MAC

Transparent puder som har varit min följeslagare i 1,5 år nu. Använder i princip dagligen. Perfekt puder för att matta ner T-zonen efter en arbetsdag.

Rött nagellack från Orly

Då och då testar jag en ny färg på mina tassar men det visar sig ständigt att det enbart är fransk manikyr och rött lack jag trivs i. Den här nyansen är alldeles perfekt och det bästa av allt är att du varken behöver baslack eller topplack. Två lager och du är klar. Dessutom har den vårdande egenskaper så du vårdar nageln under lacket.

Torrschampo från Moroccan Oil

Ger strävhet, en viss stadga och bäst av allt: är anpassad efter blondiner. Den ger en hint av lila nyans men bara tillräckligt för att det gula i vårt blonda hår inte ska ta över.

Gupsy Water från Byredo

Drömparfymen. Svindyra droppar, men helvete vad gott den luktar. Det är en unisexdoft men jag tycker den gör sig lika bra på min manliga kollega som på mig (vi båda har den, nämligen). Mm-mm-mmm!

St. Tropez Self Tan Mousse

Den här tar verkligen priset som bästa brun utan sol-produkt. Jag har varit tokkär i Marissa Carters 1 hour Tan men den här är tunnare i konsistensen och därför lättare att smörja in = färre linjer som vittnar om att det är fuskbränna. Ett måste är dock en bus-vante!

Kanske gillar du även: Hur du lyckas med fejkbrännan med hjälp av brun utan sol

Share:

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.