Mina resor under 2017

Inspirerad av Floras inlägg tittade jag tillbaka på mitt år och insåg att jag faktiskt har rest en hel del. Genomgående har kärlek och mat (vilket ju typ är samma sak, låt oss vara ärliga) varit två röda trådar genom resorna.

Låt oss ta en titt!

Januari ♥ Langkawi, Malaysia med Jocke (klick!)

Åh, jag blir varm i hela kroppen när jag går tillbaka i arkivet och tittar på alla bilder. Ni som minns resan minns säkert att det regnade ungefär hälften (!) av vår tid där, och då snackar vi inte duggregn direkt… Men majoriteten av dagarna var ändå soliga och vi kunde njuta rejält. Vi åkte bland annat en skylift upp på ett berg (klick!), besökte ett vattenfall och tog en båt över till Thailand.

Mars ♥ Jockes födelsedagsresa till Rom, Italien (klick!)

Massor av vin, aperol spritz, riktigt god mat och hångel. Hela tiden. En sån där weekend man vill ha varje år med sin kära. Vi bestämde oss efteråt för att vi ska åka iväg på en weekend varje vår. Hoppas det går att hålla i. Den här resan var ju Jockes födelsedagsresa och i slutet av helgen såg vi Roma spela. Var inte riktigt min grej, hehe. Men kul att Jocke gillade det, vilket ju ändå var viktigast.

Juni ♥ Oslo, Lorenzas examen (klick!)

I juni åkte jag till Oslo med pappas familj för att fira Lorenza som tog examen från konsthögskolan. Det regnade ALLA dagar, haha. Men vi åt riktigt god mat hela helgen och drack goda drinkar, så det vägde upp.

Juni/juli ♥ Prag med mamma och Jesper (klick!)

Mamma bjöd mig och Jeppe på en weekendresa till härliga Prag i månadsskiftet juni/juli. Vad vi gjorde? Vi gick omkring och fotade, tittade på vacker arkitektur och insöp atmosfären. Och drack drinkar. Och kaffe. Typ varannan timme. Precis som det ska vara, ingen stress. Vi ljög om att jag fyllde år en dag och så åt vi på en Michelinkrog en kväll, hehe. Riktigt bra resa. Tack mami!

Juli ♥ 1 år på Västkusten med Jocke

(Gud, nu när jag skriver att vi firade ett år i somras inser jag att vi faktiskt bara har varit tillsammans… i ett år. Känns ofattbart kort.) Några dagar in på vår semester tog vi bilen ner till Västkusten för att göra en favorit i repris. Vi spelade yatzy på stranden, drack drinkar i sängen och gav varandra en present när vi vaknade den 21 juli :))

Juli/augusti ♥ Torrevieja, Spanien med fam. Larsson (klick!)

Jockes familj åker till Spanien varje år och i år var det premiär för mig. Elva dagar av värmevarningar (!), yatzy vid poolen/middagsbordet/stranden, middagsquiz, aperol spritz och glädje. Så mycket glädje och kärlek.

November ♥ Oslo på hackathon med SATS

Så började jag på nytt jobb och två veckor in var det dags att åka till Oslo på hackathon. Sov en timme (!) natten innan avfärd och var helt förstörd hela första dagen. DOCK kul aktivitet och Oslo kommer det bli mer av efter årsskiftet.

November ♥ Karlstad med mamma och Per

Årets näst sista* resa var en 48-timmars till Karlstad dit jag, mamma och Per åkte för att träffa mormor. I samma veva passade vi på att träffa min moster och hennes familj. Hade inte varit i Karlstad på två år innan denna resa, men i vår hoppas jag att jag och Jocke kan åka. :)

(*Årets sista resa blir till Palma. Som ni ju vet vid det här laget.) 😉 

Kan konstatera att det blev en hel del resor. Undrar vart jag reser nästa år…

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.