Mina nya glasögon!

Tydligen kände jag att jag hade glasögonvänliga kläder på mig igår, för då gick det bra att premiärbära glasögonen. Haha! För er som inte förstår vad jag pratar om skrev jag om det här :)

När jag har färgat håret är jag likadan. Så fort jag har ändrat mitt utseende är jag väldigt noga med vad jag bär för kläder. När jag blev mörkhårig ville jag sminka mig hårdare och bära mörkare kläder. När jag är ljushårig väljer jag gärna blåa nyanser. Men så fort jag börjar vänja mig vid mitt nya utseende struntar jag i det och faller tillbaka till gamla rutiner, men det brukar ta 2-3 dagar. Är ni likadana?

Byxor – gamla, minns ej 
Jacka – Zara
Blus – Missguided
Armband – Louis Vuitton
Klocka – Dyrberg Kern
Örhängen – Mango
Halsband – Dyrberg Kern
Glasögon – Gucci via Synsam

Jag trivs i alla fall jättebra i mina nya glasögon och jag SER ju allt?! Det gör jag förvisso med mina linser med, men mina “gamla” glasögon är inte ens i närheten av dessa. Åh, det här är så oerhört skönt!

Men en grej bara, ni som bär glasögon… Vad gör ni när det är soligt? Har ni solglasögon med styrka eller byter ni glasögonen mot solisar och tänker att det är skitsamma om ni ser något eller inte?! Haha. Hade inte ens en tanke på att jag någonsin skulle behöva solglasögon med styrka men det är ju rätt smart egentligen… Så – hur gör NI!?

Share:

2 Kommentarer

 1. J
  06/18/2017 / 10:22

  Jag har solglasögon med styrka vilket är magiskt, men ibland kan det bli jobbigt att hålla på och byta.
  Har också nya glasögon, ett par med grå bågar från Nividas i modell “Paris”, men känner mig mer töntig med glasögon och inte alls så där sexig som du ser ut på vissa bilder….

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   06/18/2017 / 22:20

   Haha, men sexig vet jag inte. Men tack! Googlade din modell, de är ju skitsnygga?! (För övrigt… Jag har alltid känt mig lite “snyggare” i glasögon än utan konstigt nog, så jag tror det sitter i skallen!) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.