Mina favoritsmycken i budgetklassen

Här kommer mina nuvarande smyckesfavoriter i prisklass budget! Jag älskar smycken, både att köpa själv och att få som en fin gåva. Jag köpet sällan dyrare smycken till mig själv om det inte är som en belöning. Mitt Balenciagaarmband köpte jag till exempel när jag fick nytt jobb. Annars gillar jag möjligheten att kunna förnya en outfit snabbt enbart genom att välja annorlunda smycken och då passar billigare smycken bra – dessutom blir det, enligt mig, en snygg blandning om man kompletterar med lite lyxigare varianter. :)

Dessa örhängen bloggade jag ju om och igår gick jag förbi & Other Stories för att köpa dem. Klämde lite på armbandet också, men ska suga på den karamellen ett tag…

Jag fick feeling och hittade flera smycken jag gillade. Jag har varit på jakt efter ett tunt halsband i guld men såg det här som ju är raka motsatsen – och föll pladask. Kommer på en outfitbild inom kort! 

Ringarna är ganska gamla och har seglat upp på “frekvent användning”-listan den senaste tiden. Kombinerar med 4-5 liknande ringar. Ganska tydligt att det är guld jag föredrar, även om silver har börjat falla mig i smaken allt mer under den senaste tiden.

Armbandet går i samma stil som halsbandet. Har alltid haft en grej för horsebit-smycken och det här armbandet tänker jag blir snyggt ihop med en rad andra armband på samma handled.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.