Min nya tjänst!

Jag har ju faktiskt inte berättat här i bloggen vad det är jag ska jobba med nu när jag har sagt upp mig från Aller Media. Jag la upp det på Instagram idag så det är väl inte mer än rätt att även ni som bara följer mig här får ta del av nyheten.

SÅ…

Om fyra veckor börjar jag på SATS Elixia! Inte som PT, som en vän trodde, utan som Nordic Content Producer. Jag ska producera och ansvara för det digitala innehållet för den nordiska marknaden. Därtill även leda projekt, hålla i workshops och utbilda våra redaktörer inom redaktionellt innehåll och SEO. Jag är SÅ J-KLA TAGGAD! Att få jobba med min passion, träning och hälsa, känns helt otroligt och den här tjänsten är som gjord för mig. Det är ett föräldravikariat på ett år men jag tänker göra mig oumbärlig så de bara måste hitta en annan tjänst till mig när vikariatet går över. Hehe.

Jag fick frågan om varför jag lämnar en fast tjänst för att ta ett vikariat. Jag ska berätta för er. Mina (nästan) två år på Aller Media har lärt mig otroligt mycket och att jobba lite utanför det område jag har specialiserat mig inom med hjälp av min utbildning och tidigare karriärval har jag vuxit enormt. Att frångå min “bransch” och göra något liknande men ändå annorlunda har visat sig, så här i efterhand, vara ett utmärkt val. Idag kan jag två yrken på ett helt annat sätt; journalist och digital strateg och kommunikatör. Men för en tid sedan kände jag att jag ville tillbaka till det jag älskade att göra, nämligen att jobba mer mot kommunikations- och strategrollen än en redaktionell dito. För att nå mitt långsiktiga karriärmål behövde jag tacka för mig och byta stig. I det långa loppet gör jag rätt i att redan nu ta kontroll över min karriär, även om det är ovisst vad jag gör om drygt ett år. Därför gör det ingenting att det är ett vikariat för jag är övertygad om att jag kommer att bidra med värdefull kunskap och erfarenhet likväl som jag kommer att lära mig massor av min nya arbetsplats. Framtiden är ljus och jag tror det här bara är början!

Share:

2 Kommentarer

 1. 09/24/2017 / 20:58

  Gud så roligt, Grattis <33

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   09/28/2017 / 11:39

   Tack snälla! :) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.