Min nya stilikon: Barbro Peterson

När jag såg filmen om Ronnie Petersons liv satt jag givetvis och lyssnade, reflekterade och funderade på vad som sades och visades. Jag skulle nog vilja se den igen, eller en annan dokumentär om hans liv (om det finns någon?). Helt ärligt är jag lite förvånad över att just formel 1 har fångat mitt intresse, men det är väl bara att tacka och ta emot förmodar jag. Det är bra att ha en annan sport än hockey att ta del av. ;)

Men – till ämnet detta blogginlägg ska handla om. Jag fastnade totalt för Barbro Peterson, Ronnies fru. Och framförallt hennes stil! Vilken stilikon hon var! Alla outfits hon bar ville jag ha. Ett härligt 70-talsmode som jag inspireras SÅ mycket av. Nedan är de bilder jag fick tag på, men om ni precis som jag vill se mer tycker jag att ni ska gå och se filmen om The Superswede.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *