Min nya stilikon: Barbro Peterson

När jag såg filmen om Ronnie Petersons liv satt jag givetvis och lyssnade, reflekterade och funderade på vad som sades och visades. Jag skulle nog vilja se den igen, eller en annan dokumentär om hans liv (om det finns någon?). Helt ärligt är jag lite förvånad över att just formel 1 har fångat mitt intresse, men det är väl bara att tacka och ta emot förmodar jag. Det är bra att ha en annan sport än hockey att ta del av. ;)

Men – till ämnet detta blogginlägg ska handla om. Jag fastnade totalt för Barbro Peterson, Ronnies fru. Och framförallt hennes stil! Vilken stilikon hon var! Alla outfits hon bar ville jag ha. Ett härligt 70-talsmode som jag inspireras SÅ mycket av. Nedan är de bilder jag fick tag på, men om ni precis som jag vill se mer tycker jag att ni ska gå och se filmen om The Superswede.

Share:

2 Kommentarer

 1. jens
  01/05/2018 / 10:21

  Testa att lyssna på dokumentären om Ronnie Peterson från P3 dokumentär, den är riktigt bra & de fångar vissa personer som aldrig fick utrymme i filmen eller som kanske avböjde att vara med.

  Sen har du filmen Rush som är helt spektakulär, handlar om James Hunt & Niki Lauda.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   01/06/2018 / 18:59

   Tack Jens, ska absolut lyssna på dokumentären. Rush har jag sett 5-6 ggr, en av mina absoluta favoritfilmer. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.