Min nya drinkvagn!

drinkvagn 1Förra året gjorde jag ju min egen drinkvagn (eller snarare “designade” om en befintlig rullvagn från IKEA) men efter att ha sett varianter på den i princip överallt blev jag sugen på en mer personlig och originell variant.

Nu har jag tidigare varit inne på drinkvagnen Brandon från Newport Home, som jag tidigare har skrivit om, men samtidigt har jag inte varit helt hundra på den. SOM TUR VAR! I helgen hittade jag nämligen den här vintagevarianten på Blocket som jag föll direkt för. Lustigt nog visade det sig att hon som sålde den var brudtärna på min systers bröllop – där jag också var brudtärna… Haha! Den blev hemlevererad i söndags, sån lyx att inte behöva hämta : )

Och så här ser den ut med flaskor, champagnesabel och diverse tillbehör. Dödskallen innehåller tequila, den smala kristallflaskan innehåller vodka och i den breda karaffen ska jag ha bourbonwhiskey.

De som känner mig vet att jag tidigare inte har druckit whiskey rent, enbart i drinkar (vilket f ö är de godaste drinkarna!) – men tro det eller ej, Laphroaig går ner… Det är jag och alla farsor som dricker den, uppenbarligen :  )

En drinkvagn blir väl aldrig “färdig” men de flaskor jag saknar just nu är: 

Maker’s Mark

Hendrick’s Gin

Krug Grande Cuvée

Apple Sourz

Belvedere Vodka

drinkvagn 2

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.