Min lördag i 6 bilder

lordag-1Jag hade ju tänkt gå en promenad på stan idag men när jag kom in märkte jag att jag inte alls var så frisk om jag trodde… Spatserade omkring på Norrmalm innan jag tog tuben hem och la mig i sängen ett tag. I ytterkläder. Så himla tröttsamt.

Efter ett tag åkte jag in till stan igen, gick runt lite på NK och kikade på fina herrskor och lyxiga väskor. Kommande år prioriterar jag resor men jag har ju tidigare bloggat om att jag ska köpa en weekendbag från LV när jag har nått ett av mina ekonomiska mål, nu finns det dock inte utrymme för något sådant hehe.

Fick inte med mig några kläder hem, däremot en flaska rött till kvällen och ett tennisracket. Ska bli så himla kul att snart köra igång!kungsan
Gick sedan till Kungsträdgården med en kaffe och på vägen dit kom en kille gåendes mot mig med en insamlingslista av signaturer. Han kastade en slängkyss och medan jag äcklat skakade på huvudet tog han tag i min axel och tryckte upp listan i ansiktet på mig. Fy, vad irriterad och äcklad jag blev. TA INTE PÅ MIG och tro inte att en slängkyss skulle få mig att ge mig din signatur?! Alltså vissa människor… lordag-kameraÅkte hem till J där vi köpte med oss lunch och såg första perioden av Färjestad-Örebro. Var mer taggad på att kika på vinterresa så vi bytte snart till någon Premier League-match som han ville ha i bakgrunden. Jag vet inte riktigt vad som har hänt men mitt hockeyintresse har svalnat rejält. Finns annat i livet jag lägger ner mer energi på och det känns som att hjärnan kokar över om jag har för många intressen. Typ. Eller jag vet inte. Hockeysuget kommer tillbaka tids nog…

Och förresten, titta vilken rolig grej! Det är en polaroidkamera jag ska testa nu ett tag. Älskar den redan.

Share:

2 Kommentarer

  1. 09/18/2016 / 13:50

    Åh, är också hemma sjuk och varit hela veckan . tröttsamt!
    Du tar väldigt fina bilder! Vad använder du för kamera?
    Krya på dig! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.