Min lägenhet, premiär av The Trip 7 och Sushi Yama

Fredag! Snabbt blogginlägg innan jag springer ner till ICA och köper godis för att sedan ligga i sängen HELA kvällen. Underbart. Jag tror ibland inte att jag förstår hur väsentligt och viktigt det är för mig att ha mitt hem, min kärna, “på plats”. Märker det när jag kommer hem efter ett par dagar och får vara i lägenheten själv, hur lugnet sprider sig i hela kroppen. Jag längtar tills den blir 100% jag.

Efter jobbet sprang jag ner till gymmet och körde The Trip 7 som hade premiär. Alla fick Les Mills-flaskor och en Zlatanflarra från Vitamin Well innan vi körde igång – älskar små presenter (som om det var en överraskning vid det här laget). Har ni testat The Trip? Det är som Cosmonova, fast ett spinningpass. Det är lite halvläskigt i början men det är MAGISK träning. Om ni har möjlighet måste ni testa! Det är ett imponerande koncept såväl tekniskt och innovativt. Hela dagen har jag haft en enerverande mensvärk och bara velat gå hem och ligga under täcket men väl på spinningpasset fanns det enbart glädje och pepp – tog i så jag trodde jag skulle gå av, haha. Äntligen fick jag till ett grymt träningpass rent mentalt, LOVE IT!

sushi-yama

Gick förbi Sushi Yama på Nybrogatan på vägen hem och köpte med mig sushi. Jag har ju aldrig beställt sushi förut (har alltså ätit det 3 gånger i mitt liv) och visste knappt vad de olika rullarna (?) heter… Men jag fick en bildmeny och kunde välja därefter, haha. Råkade beställa lite för mycket men hellre det än tvärtom. :-)

Ha en fin fredag!

 

Share:

2 Kommentarer

 1. Johanna
  09/19/2016 / 21:54

  Men! Den godaste sushin av dem alla (i alla fall kring Gärdet/Östermalm) som jag vet är sushi Yume på Sibyllegatan (precis vid Östermalmstorg). Om du inte testat så testa!! Varmt tips!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   09/21/2016 / 21:10

   Den har jag beställt ifrån, SÅ gott! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.