Min helg i bilder; pokebowls, bloggevent, träningsvärk och uteservering

I fredags åt jag en supergod pokébowl till lunch, Power Poké och chilijuice! Gav bra energi till eftermiddagen. Den här är komponerad av träningstjejen Lofsan och innehåller något mer protein och kolhydrater än den vanliga sorten. :)

Efter jobbet i fredags gick jag ner till Stureplan för att köra 45 minuter cykel, The Trip 8. Det var svinjobbigt, som alltid, men är en fantastisk träningsform för både hjärtat och ömma knän. Jag köpte med mig en smoothie från Squeezed up som var SÅ god! Behövde något att återhämta mig med eftersom vi skulle lira tennis vid åtta på kvällen.

Tennisen gick inte alls bra, jag var irriterad och fokuserade inte. Fick inte till tekniken. Det blev något bättre de sista 20 minuterna men överlag var det ett skitpass. Trist.

När jag vaknade i lördags gjorde jag mig i ordning för att åka till Norrtull och träna med ett gäng andra bloggtjejer och Unruly. Så kul! Mest kul att träffa Angela och Ullis (som driver The Healthy Box) men träningen var också grym. Jag kunde inte göra allt mtp knät & ryggen, men det mesta!

Det har jag skrivit om här :)

Efter träningen satte vi oss mitt i salen och åt lunch från Hawaii Poké.

Efter eventet åkte jag hem med två tunga goodiebags, en träningsväska och en liten handväska. PUH. La mig i soffan i en halvtimme och strösurfade lite på datorn innan jag åkte in mot stan igen.

Där mötte jag upp Johanna och gick lite i butiker. Sen satte vi oss på ett mysigt café på Birger Jarlsgatan och tog en kaffe :) Snackade typ enbart om män och dyra lägenheter, haha.

Vid fyra åkte jag hemåt och åt en sen snabblunch. Resten av kvällen ägnade jag åt min kille eftersom han åkte iväg igår. Vi beställde mat från Uber Eats och bara var med varandra.

I söndags vaknade jag som sagt tidigt och hade en sån jäkla träningsvärk efter eventet med Unruly! Shit, min röv är typ trasig, haha. Skön känsla, men lite ovan nu på senare tid. Jag passade på att städa lägenheten när Jocke hade åkt, åt en sen frukost och satte mig vid datorn för att tidsinställa massor av blogginlägg.

Tog det bara lugnt hela dagen och satt i morgonrock fram till kl 15. Sen gjorde jag mig i ordning och drog ner till gymmet där jag fick till ett riktigt, riktigt bra pass. Jag var inte stressad för fem öre så jag njöt verkligen. Älskar såna träningspass!

Jag har fått ett nytt program för mitt knä och det här involverar sätesmuskulaturen betydligt mer, I like. :) Bland annat kör jag en övning där jag har foten på en handduk eller en platta, går ner i enbensböj och drar plattan bakåt och tillbaka med andra foten. Typ. Får filma någon gång. ;)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.