Min helg i bilder: hes röst, grillmiddagar, 30-årsfest & Tottis sista match

Den här veckan har vi ju varit lediga under torsdagen, så härligt med en ledig dag sådär mitt i veckan! Vi åkte hem till Jockes föräldrar för att grilla och hänga med hans familj. Köpte med mig en juice som innehöll säkert 50 procent ingefära (okej, en aning krydd!) för att bli frisk. Jag har nämligen varit förkyld i snart två veckor och de senaste dagarna har jag knappt haft någon röst.

fredagen var det jobb som vanligt för min del (vi har inga klämdagar) och när arbetsdagen var slut åkte jag hem och satte mig med en drink på balkongen.

Kort därefter hämtade vi upp Jesper och åkte hem till mamma för att fira morsdag och grilla. Så underbart att det alltid är grillmiddagar under sommaren! Av oss fick mamma ett superfint armband i silver och kristallblått från Dyrberg Kern som jag har väntat länge på att få ge henne. Det passar henne så bra och jag visste att hon skulle bli glad :)

lördagen gick vi upp tidigt för att åka till Göteborg och fira Kajsa som fyllde 30 för ett litet tag sedan. Vi skulle vara borta en natt och hade med packning för en vecka…

I Jönköping åt vi hamburgare till lunch och njöt av solen i några minuter innan vi skyndade oss vidare. Satt och uppdaterade Instastory hela tiden i princip, för att ha något att göra…

Väl i Göteborg checkade vi in i den lägenhet vi hade hyrt via Airbnb under natten och vi blev verkligen glatt överraskade! Lägenheten var snarare ett litet radhus och hade allt man behövde. Granne med Ica och några minuter därifrån låg en strand… Så vi bestämde oss för att åka dit och njuta av sommaren i några timmar :) DRÖM!

På kvällen tog vi en taxi några minuter från lägenheten till ett underbart litet torp där Kajsa hade styrt festen. Jag hade inte med min kamera så det blev inga fler bilder än denna på mig och Jocke som är från Jockes telefon:

Så himla härlig fest och när Kajsas pappa sjöng och spelade en låt som han hade skrivit till henne brast det för mig. Tror de flesta av oss satt och grät, hehe.

Vid midnatt sa vi hej då till hela gänget. Resten gick vidare ut men min röst var i princip borta och jag torrhostade som en idiot så jag kände att det var dags att slänga in handduken.

Hela söndagen gick i princip åt att åka hem från Göteborg, handla inför veckan som kommer och se Tottis sista match med Roma. Wow, kan vi prata om den… Det var svårt att hålla tillbaka tårarna när han kom upp från omklädningsrummet igen efter slutsignalen. Och när han kramade om sina barn… Nej, då brast det totalt för mig. Ärevarvet. Musiken. Hans tårar. ALLAS tårar. När han stannade mitt i för att försöka ta in allt. Så värdigt. Så oerhört värdigt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.