Min helg: afterwork på takterrassen, inflyttningsfest & hockey

När klockan slog halv fyra kom Ryska Posten till vårt kontor för att fixa en aw som Smirnoff bjöd på. Min kollega Rosie hade tidigare fått ett mail från dem där de undrade om de fick komma förbi och bjuda på deras nyhet samt ställa till med en härlig Aloha-aw. Lätt! Kul ju! De pyntade hela takterrassen och vid fyra kom resten av gänget upp och njöt i solen. Efter en drink ursäktade jag mig och tog helg eftersom jag skulle…

… Möta upp Jocke och spela tennis! Jag kommer in i ett stim där jag är riktigt, jäkla bra under några bollar för att sedan slå fyra rakt i nät. Min backhand lirade inte alls med mig och jag fick inte till tekniken för fem öre. Försökte istället att förlita mig på min styrka vilket jag inte skulle ha gjort, rotation i överkropp gör att min rygg låser sig – men det tänkte jag inte på just då… Hur som helst, det var så himla kul (!) och ännu roligare var det när jag vann flera poäng mot Jocke (även om han tog hem det med 4 raka matcher).

Efteråt promenerade vi längs Hornsberg Strand, köpte med oss pizza till middag och åt på balkongen : )

lördagen vaknade jag upp med skrovlig hals och en röst som inte riktigt ville vara med. Vid lunch åkte jag hem till mamma för att fira min systerson.

Jag trodde att jag gjorde ett misstag att åka dit för när jag kom hem var jag sämre än innan. Men en Nocco och en dusch senare mådde jag plötsligt bättre och började göra i ordning inför kvällen. Vid fem kom Jocke hem från sin fotbollsmatch och då åt vi rester till middag innan vi gjorde oss i ordning. Vi satte oss på balkongen någon timme senare och tog en varsin drink innan de första gästerna kom.

Kvällen blev SÅ lyckad! Riktigt bra kväll som på sätt och vis markerade början av sommaren. Ser fram emot fler liknande kvällar! Inlägg kommer imorgon lunch! : )

Igår sov vi länge… Födelsedagsfirande, veckohandling och hockey-VM blev söndagens schema. Jag tidsinställde ett par inlägg och gjorde matlådor. Bra helg!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.