Min 26-årsfest!

bday-1 bday-2 bday-3I lördags var det äntligen dags för min födelsedagsfest! Jag hade bjudit in ett gäng vänner och förberett med fördrink och snacks. För en del var det första gången de träffades, kul att introducera speciella människor i mitt liv för varandra <3
bday-5 bday-7 bday-9 bday-6 bday-18Vi dansade, lekte en påståendelek, sjöng med, gjorde drinkar och drack shots. KUL!bday-11 bday-37 bday-34 bday-33 bday-32 bday-28 bday-26 bday-27 bday-24 bday-20
Haha, vi hade en likadan bild från förra året när jag fyllde 25. Bästa Kajsa!
bday-16
“Men du håller den ju åt fel håll!”
bday-39
bday-15
Vid halv tolv sprang vi ner i regnet till tunnelbanan och drog till Boquerian där vi drack drinkar och snackade skit. Så jäkla bra kväll! Käkade på Max innan vi drog hem till mig och städade upp lite innan vi somnade. Tack alla vänner för världens roligaste födelsedagsfest!
bday-13
bday-35

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.