Migränattacken från helvetet

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Vaknade i natt av att mitt huvud bankade och att värken strålade ner i nacken. När jag försökte öppna ögonen blev jag illamående. När jag får sån värk är det antingen nerver som ligger fel eller migränkänningar… Kruxet är att jag aldrig vet vad som är vad utan behöver fler “ledtrådar”. Somnade i alla fall om men när jag vaknade var det likadant. Jag klev upp vid 14, tog en dusch och gjorde mig en äggmacka och la mig sedan i soffan igen. KUL LIV! Hatar det här. När man är förkyld kan man i alla fall se film? När jag får sån här värk får jag ont av att öppna ögonen.

Nåväl. Får vara glad över att det är bättre nu. *Tänk positivt* Något annat positivt: hundvalpar. Tänk vilken dröm att ha en hundvalp (eller kattunge!) här bredvid just nu.

hundvalp1 hundvalp2 hundvalp3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.