Midsommardagen

Glad midsommar kära ni!

Har ni haft en bra midsommarafton? Vi var ett tiotal hemma hos min mamma och styvpappa i Kungsängen och firade. Vid elva imorse åkte gästerna hem och jag, Jocke och Jesper städade i ett par timmar innan vi åkte hem till stan. Det var inte särskilt komplicerad städning, men det blir ju mycket disk och speciellt en hel del mat att ta hand om. (HUR kan det vara så svårt att beräkna rätt mängd mat? Det är ju helt omöjligt.) Jämför man med hur det var när jag hade fest som tonåring är det en jäkla skillnad, hehe. Idag var det inget som klibbade på golven, det var inte skräp överallt och den mesta disken var redan sköljd när vi gick och la oss.

Mitt inlägg om gårdagen dyker upp imorgon, idag ska vi ligga i soffan och njuta av söndagsfeeling en lördag. Jag mår hur bra som helst, förutom att jag är lite trött eftersom jag vaknade fyra-fem gånger i natt av den brutala regnstormen.

Anyway – igår råkade Jockes snusdosa falla i vattnet MEN som tur var hade vi en gedigen räddningsinsats och det jublades rejält efteråt. Älskar sista bilden, speciellt Jockes ansikte, hahaha!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.