Midsommarafton 2017

På fredagsmorgonen vaknade vi strax efter åtta till världens drömväder! Medan killarna vaknade till liv var jag ute på terrassen och började göra i ordning. Jag blir som ett barn på julafton vid såna här tillställningar, särskilt när vädret är MAGISKT! Vid tio hade killarna gjort i ordning frukost som vi åt utomhus, vilken underbar start på midsommarfirandet!

Min krans hade jag förberett redan kvällen innan och under natten hade den fått ligga i källaren i en skål med plastpåse över och vattenspray. När jag sedan skulle låta den rinna av på hushållspapper märkte jag att de blåa blommorna hade “fejkfärg” och det rann blå färg över hela pappret. I ett panikartat ögonblick gjorde jag snabbt en ny krans av rosor men den blev för tung – så efter att ha försökt torka av ursprungskransen så mycket som möjligt blev den bra tillslut. Puh.

Vid tolv kom de första gästerna och som ni säkert har läst har jag skrivit om lunchen och dagens övriga måltider här! :)

Under efterrätten – som jag skrev om här – fick våra gäster tävla i ett quiz som bestod av frågor om midsommar, Manchester United, nubbar och Färjestadspelare. Erik vann och fick en goodiebag med lite roliga grejer som vi har fått i pressbud på kontoret. :) Därefter var det dags för kubb och snart höjdes musiken och lunchens alla nubbar och snapsvisor tog fart på stämningen.

Runt 23 började det ÖSREGNA men vi löste det genom att ta ut infravärme, ljusslingor och sätta oss tajtare. Vid midnatt gick vi in och spelade spel i någon timme innan vi alla gick och la oss. Det är lyx att mamma & Per har ett så pass stort hus att alla får plats att övernatta! :)

Sån jäkla kul midsommar, tack till samtliga gäster för en härlig kväll! <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.