Middag på Vassa och syskonträff

Skärmavbild 2015-01-29 kl. 13.13.41

 

Igår eftermiddag träffade jag min syster som jag inte sett på länge (jämfört med hur ofta vi sågs när vi tränade på samma gym) och ååååh vad jag saknat henne. Så känner jag verkligen för alla mina syskon när vi ses. Det är ju underbart att vara vuxen men det suger lite att vara ifrån familjen.

 

Carmen är utbildad coach och hjälpte mig lite med att reda ut mina tankar. Eller hon försökte i alla fall, hon sa t o m “alltid när jag coachar så vet jag hur personen tänker och vad jag ska fråga för att få personen att själv förstå men jag kan verkligen inte reda ut dina tankar…” – ha. Hopplöst fall! :-)))

 

Några timmar senare åkte jag till HTL på Kungsgatan och mötte några kollegor på nya uppdraget. Vi tog en “aw” i hotellbaren innan vi gick till Vassa och åt middag. Så. Jäkla. Trevligt. Finns typ inget bättre än att äta god mat, dricka rödvin och prata om sport. Mer sånt! Jag åt för övrigt majskyckling med tryffelaioli och haricot verts… alltså. Vattnas i munnen. Fantastiskt gott!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.