Middag och Stranger things

Det blev ingen träning igår, jag hade för ont när jag gick hem från jobbet så Andreas fick träna själv (schysst tjej!). Vid sju var han klar och då kom han förbi och plockade upp oss för att handla middag; kyckling, fetaost, tomater och pestobönpasta. Mums! Passade på att bjuda över Christoffer också som för en gångs skull var hemma :-)

middag1

Jag sportar fortfarande plastpallar som köksstolar, taklampan ligger i hörnet och jag har inte heller någon pastaslev… Jag har tagit en paus med lägenheten just nu eftersom Kajsa bor med mig i ett par veckor till, jag är förvisso inte hemma så mycket och så vill jag känna mig in innan jag köper nya möbler. Men till årsskiftet, då kommer den vara klar (hoppas jag) ;-)

middag2

När vi hade ätit upp satte vi oss alla fyra på sängen och såg Netflix nya, tokhypade serie Stranger things. Brorsan tipsade mig om den redan för flera veckor sedan men jag föll inte för beskrivningen. Nu när i princip alla pratar om den, och ingen av oss hade sett den, kändes det som ett givet val en regnig kväll som denna. Kan ju tala om att vi var en kvartett som skrek till då och då, haha.

Sjukt mysig kväll i alla fall, en perfekt vardag med några av mina favoritvänner.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *