Middag med 80 st Heja livet!-tjejer på Mr French

hejalivet1 hejalivet3Hej kompisar!

I tisdags var jag på middag med ett åttiotal tjejer från Facebookgruppen Heja Livet!. Jag gick dit med Kajsa men det var flera vänner och bekanta som också närvarande, bland annat Angela och Ullis som vi även delade bord med.

Vi fick två främlingar till bordet med, Simone och Carro. Med hjälp av frågespelet Fuelbox kunde vi svara på frågor om oss själva och på så sätt lära känna varandra (och oss själva!) bättre. Det finns olika boxar för olika relationer, ursprungsidén var för par som inte hade så mycket att prata om längre och ville tillbaka till de där djupa samtalsämnena… Bra tycker jag!

Här är fyra kort jag fick svara på:
hejalivet11 hejalivet7 hejalivet5Till förrätt fick vi någon skaldjurskaka med grapefrukt, avokado och någon smörkräm. Oerhört gott men magen högg till direkt tyvärr.
hejalivet4 hejalivet9 hejalivet8Och varmrätten bestod av ugnsbakad torsk, pocherat ägg och grönsaker. Gott! : ) Hann bara prata med en av ELLEs bloggare, Anna, vilket var lite synd att vi inte hade möjligheten att mingla mer. Men så valde jag och Kajsa iofs att åka hem efter varmrätten när resten av gänget samlades för att njuta av bubbel, kaffe och praliner. Min mage stretade emot för mycket så jag ville helt enkelt bara hem.

Mysig kväll, mest för att jag fick möjligheten att träffa två av mina bästa vänner en vanlig tisdag. <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.