Middag i världsklass med A & M

middag-angela2 middag-angela3I fredags var vi bjudna på middag hemma hos Angela och Max. Angela och jag lärde känna varandra när vi båda gick på MI och har därefter hängt ihop och verkligen hittat varandra på riktigt. Hennes kille Max är även han så himla social, varm och vänlig så att komma hem till dem är alltid härligt. Man känner sig både hemma och som en gäst eftersom man blir så jäkla bortskämd. ; )

Älskar till exempel att de hand over ett varsitt glas champagne och sedan gör i ordning middagen medan vi sitter och snackar, det är aldrig stress. Tycker det är så mysigt att sitta ner och ta det lugnt medan någon annan gör maten (haha!).
midag-angela-7Det här är en så himla bra present! En korg med ingredienser till sin favoritdrink. Kan ni gissa vilken korg det här är? ; ) Angela gav mig en liknande present i somras, en korg med ingredienser till drinken Cosmopolitan och när jag fyller 24 år gav Amandas lillasyster Fanny mig en mojitokorg. Det uppskattas ALLTID!
middag-angela-10 middag-angela-12 middag-angela-6Till förrätt serverades vi pumpasoppa och till varmrätt fick vi hängmörad oxfilé, sötpotatis-stripes, bea och rödvinssås. Max var kocken för kvällen och han är så duktig. Mums!
middag-angela-7Fina paret! <3middag-angela-9Till efterrätt fick vi mandelmaräng, hemmagjord kolasås (!), daimgrädde och färska hallon… w to the ow.middag-angela-11Tycker den här bilden är hemsk på mig men J är så jäkla snygg så den fick vara med ändå. ; )

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.