Men… Vart ska vi ta vägen?

Hej på er! Midsommarhelgen är över och semestertiden är officiellt här. Jag har ytterligare tre och en halv vecka innan jag går på ledighet och om man säger så här: det är välbehövliga dagar som vi behöver ta vara på innan det är dags att sätta sig på planet ner till Medelhavet. 

Så okej, vi har ju sålt vår lägenhet. Vi kunde helt enkelt inte tacka nej till budet vi fick och även nu, några dagar efter att “chocken” har lagt sig så känns det ännu mer rätt i magen. Köparen ville ha en snabb inflytt och det var bland annat detta som jag och Jocke dividerade om samma kväll som mäklaren hörde av sig och sa att en kvinna ville ge vårt drömbud. Men vi tackade ja, som ni vet. Så vi ska alltså vara ute ur lägenheten den 8:e augusti. Och vi landar i Sverige igen natten till den 7:e augusti. Detta innebär att vi idag har 3,5 veckor på oss att packa ner hela lägenheten innan vi åker iväg. Jag känner mig dock inte alls stressad över detta – är det något jag går igång på så är det att rensa, haha. Jag älskar att bli av med saker och är fullkomligt skoningslös när jag sorterar. Jag vet inte HUR många flyttkartonger Jocke och jag bantade ner vårt förråd med idag, kanske 10 st?! Vi har även lämnat 7-8 påsar med kläder till en välgörenhetsorganisation och varit iväg till Rusta för att köpa nya flyttkartonger. 

Nulägesstatus:

Idag har vi hunnit gå igenom ALLT i förrådet och både banta kartonger och sortera dem. De som nu är i förrådet (cirka 8-10 st) innehåller enbart saker vi vill behålla och inte behöver ha de närmaste månaderna. Det var vår första checkpoint, att allt i förrådet är sånt vi vill behålla. Nu kan vi nämligen gå igenom allt i lägenheten och pö om pö ställa ner flyttkartonger som är klara här uppe. Vi, eller kanske mest jag eftersom jag nästan blir hög på att packa kartonger (haha), har fått ihop 9 hela kartonger samt 3 st som är halvfulla och som vi fyller på successivt. Lägenheten börjar bli tom nu…

Så den stora frågan – vad har vi för plan? Vart fan ska vi ta vägen?

Det har faktiskt löst sig väldigt bra! Vi HAR ett boende. Hehe. Pappa och Jannie har nämligen en lägenhet på Kungsholmen som vi kommer få låna i ett par månader. Vi har alltså inte köpt en ny lägenhet än – men det är vi helt okej med. Det här känns sjukt spännande och jag är helt övertygad om att vi kommer hitta vår drömlägenhet i höst. Fatta vilket spännande kapitel vi har framför oss! Är så glad över att vi valde att tacka ja till budet och lite grann kasta oss ut i något ovisst.

Samtidigt som jag rensar så säljer jag även av en massa saker! Har skapat ett nytt Instagramkonto, Flyttrensning, där jag har samlat allt. Klicka här för att komma dit!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.