Men hallå, årets drömresa!

När jag letade efter restauranger i Rom blev jag med ens sugen på att hitta ett riktigt bra ostronställe. Ni vet, jag föreställde mig iskall champagne och en stor skaldjursplatå, en vacker klänning, barbent och något avskilt men ändå välkänt ställe… Och så kom jag på att Jocke inte är jätteförtjust i ostron och att det jag precis föreställde mig är PERFEKT för en tjejweekend?! Hallå, drömmen att åka till PARIS (!) – staden man SKA äta ostron i – med tjejkompisarna?! Amanda, jag och Therese har precis diskuterat detta och ärligt talat, fredag till söndag i höst är ju inga problem. Bokar vi i lång tid innan så kan vi bestämma flygtider till ett billigare pris; då åker vi tidig fredagmorgon så att vi får hela dagen där och åker hem SENT på söndagskvällen. Hotell eller airbnb är billigt för tre personer. Så det enda vi behöver lägga cash på är det vi vill… Alltså mat, dryck och kultur. Kan inte tänka mig en bättre tjejresa. Hoppas det blir av!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.