Mellandagsrea och livsglädje på Haymarket

Igår åkte jag hem till min franstjej som fixade mina fransar inför resan. Jag valde en mindre storlek och blev betydligt mer nöjd – nu känns det mer naturligt. Sedan åkte jag till Hötorget för att träffa mina systrar Carmen och Eugenia som precis har kommit hem från en resa runt om i Asien. Men först shoppade jag lite på mellandagsrean…

Jag märkte nämligen att jag inte har så många sommarkläder kvar efter två (!) rensningar och passande nog finns det massor av vår- och sommarkläder från 2016 i butikernas reasortiment just nu. Den här byxdressen var jag osäker på men den fick i alla fall följa med hem tidigare i veckan. Idag blev det istället två par byxor, en klänning och en blus. mellandagsreaSen träffade jag tjejerna. De satt med dator, ipad och kalendrar och hade planerat hela våren utifrån deras jobb, skola, livsmål, vad som gör dom glada osv. De var fulla av energi och vi hade så mycket att prata om. Tror halva restaurangen hörde oss där vi satt och tjöt av skratt och tjötade om de senaste veckorna. ; )

Kände mig många gånger som en typisk storasyster (även om Carmen och jag är lika gamla, hehe) som himlade med ögonen och tittade med öppen mun på dem när de berättade vissa historier från resan, haha. Jävla tokfior båda två.

Hur som helst så fick jag så mycket energi av att träffa båda och Eugenia berättade om deras nya livssyn; att allt ska ha kvalité. Jag gillart. <3haymarket-carmen-eugenia haymarket

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.