Med en pojkvän som snusar

Innan jag träffade J var jag totalt emot killar som snusade och sa att jag aldrig skulle (eller ens kunde)  falla för någon som gör det. Men så var jag ju extremt säker på att jag aldrig skulle titta åt någon som hejar på HV71 också. Har till och med skrivit det i en dagbok som ung tonåring, haha! (Alltså det där om HV71…) ; )

Men så… råkade jag ju träffa J och så spelade det där ingen roll. Eller okej, lite kanske, har fortfarande problem med att han tycker Johan Davidsson är Sveriges bästa hockeyspelare.

I veckan hade vi planeringsmöte med Café och det föll på min lott att skriva en artikel om hur det är att leva med en kille som snusar. Några punkter kunde jag faktiskt bistå med själv – men resten fick jag hjälp med av kollegor. Kan däremot – med NÖJE – meddela att J aldrig lämnar snus någon som helst stans förutom i papperskorgen (eller dosan), att han inte låter snus ligga i toaletten och han tror inte att man kan slänga snuset i komposten. Resten stämmer in rätt bra, hehe. Sorry hjärtat!

Anyway! Artikeln går jävligt bra hos oss just nu, så jag förmodar att det är flera flickvänner/pojkvänner/snusare som känner igen sig! Nyfikna? Läs artikeln här!

snusare

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.