Matilda och Tobias bröllop

I helgen gifte sig min styvsyster Matilda med sin Tobias. Dagarna innan hade väderprognosen sagt regn och kyla och med tanke på att vigseln skulle hållas utomhus var det vissa nerver som givetvis låg och darrade. Någon timme innan allt satte igång sken solen upp och under vigseln sken solen på såväl gäster som brudpar. Sån tur, och så fint!

Vi anlände vid tolv och då hade brudparet ordnat med pizza och dryck till alla gäster. Därefter la jag mig på rummet och snackade skit med brorsan över en aperol spritz och började så sakteligen göra mig i ordning. Älskar att ha ett par timmar på mig inför en fest och verkligen lägga ner tid på att känna mig fin. Gärna med en drink vid sidan av. :-)

rum1 qvick23

Vid halv tre möttes vi alla på verandan nere vid vattnet och fick en välkomstdrink. En halvtimme senare var det dags för vigseln. Jag hade ju i uppgift att filma hela vigseln och det lyckades jag med, även om jag kanske tittade mer på att tiden gick i videoklippet än på brudparet i verkligheten. Svårt att be dem att ta om allt om jag skulle råka stänga av…

qvick2 qvick3 qvick5 qvick9 qvick11 qvick10 qvick13

Sedan väntade quiz om brudparet och jag med min eminenta tävlingspartner Andreas lyckades överlägset att kamma hem första pris! Sjukt kul, älskar att vinna. Var nog tur att vi båda även var i samma lag under musiktävlingen som hölls efter middagen, vi vann nämligen den med. Ibland är jag rätt o-charmig när det kommer till tävlingar och kan bli ganska (väldigt) förbannad om det inte går rätt till eller om jag förlorar… Absolut ett personlighetsdrag jag inte är toknöjd med.

qvick16 qvick26 qvick25 wagner3qvick27

Middagen åts, tal hölls, tårar föll, brudbuketten kastades och dansgolvet blev varmt. Min huvudvärk som har kommit och gått den senaste veckan gjorde sig påmind och jag tackade för mig vid elvatiden. Då dansade far- och morföräldrarna tryckare, småttingarna var fortfarande vakna och i baren stod och folk och drack shots.

qvick21 qvick22 qvick20 qvick18 qvick17Dagen efter åt vi frukost på hotellet innan jag och mamma styrde kosan hemåt. Efter några timmar kom Kajsa hit, jag fick hjälp med toaletten av en otroligt vänlig främling och sedan blev jag upphämtad och söndagen jag längtat efter i en evighet var äntligen ‘där’ :-)

 

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.