Margaritas n’ Burgers @ Rosarito, Williamsburg

Nu ska ni få ett riktigt bra tips om ni är i New York och vill åka söderut till Brooklyn och den numera hippa stadsdelen Williamsburg!

Eu och jag var här för att fota och behövde äta en sen lunch innan vi åkte tillbaka till Manhattan. Vi hittade en riktig liten pärla vid namn Rosarito, en mexikansk skaldjursrestaurang med grymma drinkar och pommes frites att döda för.

drinkar

 

Vi kom dit 15:50 och såg att de hade Happy Hour mellan 16-19. Givet val att vi beställde in en varsin strawberry margarita för ca $6 styck! Smakade heaven också, godaste drinkarna under resan om jag ska vara ärlig.

 

rosarita-brooklyn rosarito-burgare

 

Till sen lunch beställde vi in en varsin hamburgare och bara det faktum att de frågade oss hur vi ville ha våra hamburgare (medium för mig, tack) visar på vilken typ av restaurang det är. Den syltade löken var f.ö. to die for.

 

thowe drinkar-williamsburg

 

Vi pratade om framtiden; familj, föda barn, gifta oss – och kom på att vi har utvecklats och växt ganska rejält de senaste åren. Men just där och då skrattade vi bara så tårarna rann och njöt av att dricka drinkar mitt på dagen i världens bästa New York.

 
eugenia

 

 

Om ni vill gå hit så är det väldigt lätt att hitta. Det ligger i samma byggnad som den omtalade spraymålningen som föreställer den amerikanska flaggan, så om ni vill hitta hit kan ni alltid ange den som referens.

168 Wythe Ave, Brooklyn

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.