Måndag i Paris

paris-fw1Igår morse när vi stod och hejade på Iza och resten av Nike-gänget som skulle springa 10 km runt Paris. SVINKALLT var det!

Hej vänner!

Måndag morgon och strålande sol här i Paris. Jag har precis varit nere och avnjutit en rejäl frukost ihop med Iris och Sanne (klick!) i hotellets restaurang. Igår var vi ett gäng som åt middag ute och gick vidare, men mer om det ikväll när jag hinner blogga. :-) Jag är kvar i Paris hela dagen men kommer att jobba härifrån. Ligger aws med datorn i sängen och ska precis börja transkribera intervjun med Iza (klick igen!) innan jag måste checka ut från hotellrummet vid lunch. Tanken är att sätta mig i hotellets lobby eller på ett café i närheten med wi-fi efteråt.

Kika in här ikväll igen så kommer en ny uppdatering! Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.