Måndag 23 januari; mulet väder, morgongym & ett tennispass

Imorse hade vi ställt klockan ganska tidigt för att hinna med gym innan frukost och strandhäng. Jag hade inte sovit särskilt mycket alls utan legat och vridit på mig i timmar. Precis som under söndagskvällen så har det varit små nålstick på hela kroppen och jag “hoppar till” varje gång, det gör ont men är mest obehagligt. Bröstryggen och nacken gjorde fortfarande ont men det var SÅ mycket bättre från kvällen innan vilket lugnade mig något enormt.

Sköna 45 minuters gym senare gick vi ner till frukostbuffén. Det var fortsatt mulet (så jävla trist) så vi bokade tennisbanan för att ha något att göra istället för att ligga på stranden. Det var så himla kul! Vi bollade lite och avslutade med att träna backhand och forehand, märkte direkt att min backhand har tagit semester… Får liksom inte till det och slår inte igenom hela slaget. Nu har jag missat två lektioner när jag har varit bortrest, hoppas på att inte ha tappat allt för mycket när jag är tillbaka.

1 2Nej, min kille är inte jobbig att titta på :))
45

Vädret sög även på eftermiddagen; regn och moln… Vi försöker ligga på stranden och få lite färg ändå men ska jag vara ärlig är det ingen större nyansskillnad på mig. Trist.

6 78

Till middag blev det en margarita till fördrink och hummer till varmrätt. Varje kväll har Jocke efterfrågat cheesecake till dessert men den har varit slut varje gång… Tills idag! Glad kille :))

10 9 11

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.