Man tycker ju inte att blommor är trist direkt

Igår var jag äntligen tillbaka på kontoret efter två dagar vila/jobb hemifrån. När jag kom till skrivbordet såg jag tre rosa rosor och ett ljusrosa kuvert med mitt namn skrivet i guld på framsidan. Min första tanke: WOW blombud OCH en kärleksförklaring! (Hehe, man gillar ju ändå blommor och romantik och ord, osv.)

Men det visade sig vara ett bud från vinproducenten Blossom Hill som nu lanseras i Sverige! Och vin är ju inte helt fel det heller. Speciellt inte rosévin som detta bud innehöll. Förhoppningsvis får vi tillbaka lite av sommarvädret till helgen eller nästa helg, rosévin vill man ju ändå ha lite sommarfeeling till. :-)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.