Man gillar ju chokladbud…

lindt-choklad1

Häromdagen kom det här söta (i dubbel bemärkelse!) budet till redaktionen. Man gillar ju ändå chokladbud?! Går fortfarande runt och drömmer om ett personligt blombud, haha. Fick mitt ballongbud som jag drömt så länge om i våras, men det var från Lindt – räknas det om det är i PR-sammanhang och inte romantik?! Nåväl, haha. De kan sina grejer, eller så läser de min blogg och vet vad jag är svag för ;-)

lindt-2

Kunde inte hålla mig utan testade den bruna (nr 2), den orangea (nr 5) och den gula (nr 7) direkt. Det positiva med Lindtkulorna är att de är så mastiga att det räcker med en eller två för att sötsuget ska stillas.

Har ni en favorit?

lindt-3

Share:

2 Kommentarer

 1. Matilda
  09/11/2016 / 23:34

  Hej! Jag och några vänner ska ha en drinktävling om några veckor, självklart vill jag ju vinna. Jag vet att du lagt upp lite drinktips tidigare, nu undrar jag om du skulle vilja tipsa om den drinken du tror skulle bli vinnaren i denna tävling? Vi är alla nybörjare så inte allt för avancerat och kanske inte för crazy heller utan alla ska ju gilla den! Ett säkert kort helt enkelt ;)

  • Thowe Wagner Larsson
   09/12/2016 / 21:54

   Hej Matilda! :) Ska definitivt ge er tips, ni får det i helgen eller så! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *