Mammas kläder och midsommarfilm

Tja!

Igår såg jag ut så här – bytte om precis innan jag skulle dra. Hade tänkt ha vit klänning pga att vi skulle filma midsommarfilmen för ELLE men min kollega var sjuk så vi fick skjuta på det idag (obs att detta är ett tidsinställt inlägg). Vid 14 måste vi vara klara för då har vi sommaravslutning. Tight om tid men det går nog bra! :)

Minns ni denna outfit, om stråväskan som är min mors? Även denna klänning och väska är “långtidslån” från mamma. När jag bodde hemma gick jag alltid runt och rotade i hennes walk in closet istället för att kika i min egen garderob, oavsett “vad” så var hennes kläder roligare än mina egna, hehe. I helgen när jag var där fick jag med mig ett dussin (!) sommarklänningar som jag ska låna nu. Som att shoppa gratis! :) 

Share:

3 Kommentarer

 1. Mari
  06/20/2017 / 16:16

  Hej,

  Älskar både klänningen och väskan.
  Var kommer väskan ifrån, är det också ett “fynd” från mamma? :)
  Kram Mari

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   06/20/2017 / 17:10

   Hej Mari! Tusen tack, vad glad jag blir! :) Klänningen är från Indiska och väskan är tyvärr köpt någonstans i Italien. Och svar ja – båda är mammas, hehe! Kram!

 2. Mami
  06/21/2017 / 20:26

  Väskan är köpt i San Remo på italienska rivieran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.